.

->

هدف از ایجاد وبلاگ دعوت به نماز:
- اشاعه فرهنگ نماز از طریق فضای مجازی برای همه
- ترویج فرهنگی اقامه نماز به صورت راهبردی برای همه
- تقویت مبانی فرهنگ اقامه نماز مبتنی برارزشهای دینی
- نقش نماز در جهت رشد و تکامل جامعه دینی

نماز چیست : نماز برقراری ارتباط با الله است. - نماز سكوی اعتلا و عروج انسان است.- نماز پیام مكتب و ستون دین است.- نماز كلاس درس و كتاب هستی است.- نماز بانگ برپایی تعظیم ارزشها و تكریم انسان ها است.- نماز ایجادكننده اخوت اسلامی است.- نماز تجدید پیمان با خداوند است. و هكذا...
لزوم فرهنگ سازی تلاوت قرآن در نماز: 1. با فرهنگ سازی تلاوت قرآن كریم در نمازهای واجب و مستحبی میزان آشنایی و انس اهل نماز با سوره های قرآن افزایش می یابد. 2. به واسطه انس بهتر زمینه بهره برداری از بركات و خیرات و نورانیت قرآن كریم ارتقاء می یابد. 3. عروج نورانی نماز با تلاوت سوره های قرآن كریم به عالی ترین حد می رسد. 4. تلاوت سوره های قرآن در نماز با تمسك شیعه به سیره پیامبر (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت مشخص و آشكارتر می گردد. 5. تلاوت با حضور قلب در نماز تحول معنوی نمازگزار را دو چندان می كند. 6. از جمله بركات فرهنگ سازی تلاوت قرآن كریم در نماز، گسترش نهضت قرآن خوانی و صحیح خوانی قرآن، افزایش معرفت قرآن دانی با قرآن خوانی، افزایش انگیزه های معنوی در زیبا خوانی و كسب تصدی امامت نماز و توفیق تهجد و شب زنده داری می باشد.
********** فتوافکت های ویژه دعوت به نماز **********
دعوت به نماز از منظر بزرگان جهان اسلام
نماز رزمندگان و شهدا
دعوت به نماز به روایت تصویر
10توصیه رهبر انقلاب در خصوص آداب نماز
محل لوگوی شما

 

در نیمه‌ی خرداد سال 1368 خود را آماده ملاقات عزیزی می‌کرد که تمام عمرش را برای جلب رضای او صرف کرده بود و قامتش جز برای او، در مقابل هیچ قدرتی خم نشده و چشمانش جز برای او گریه نکرده بود. سروده‌های عارفانه‌اش، همه حاکی از درد فراق و بیان عطش لحظه‌ی وصال محبوب بود و اینک این لحظه شکوهمند برای او و جانکاه و تحمل‌ناپذیر برای پیروانش فرا می‌رسید.

در آخرین شب زندگی و در حالی که چند عمل جراحی سخت و طولانی در سن 87 سالگی را تحمل کرده بود و در حالی که چند سرم به دست‌های مبارکش وصل بود، نافله شب می‌خواند و قرآن تلاوت می‌کرد. در ساعات آخر طمأنینه و آرامشی ملکوتی داشت و مرتبا شهادت به وحدانیت خدا و رسالت پیامبر اکرم (ص) را زمزمه می‌کرد و با چنین حالتی بود که روحش به ملکوت اعلی پرواز کرد. هجرتش داغی التیام‌ناپذیر بر قلب‌ها نهاد و وقتی خبر رحلت منتشر شد گویی زلزله‌ای عظیم رخ داده است، بغض‌ها ترکید و سراسر ایران و همه کانون‌هایی که در جهان با  نام و پیام امام خمینی(ره) آشنا بودند یکپارچه گریستند و بر سر و سینه زدند.

 هیچ قلم و بیانی قادر نیست ابعاد حادثه را و امواج احساسات غیر قابل کنترل مردم را در آن روزها توصیف کند. مردم ایران و مسلمانان انقلابی حق داشتند اینچنین ضجه بزنند و صحنه‌هایی پدید آورند که در تاریخ نمونه‌ای بدین حجم و عظمت برای آن سراغ نداریم.

آنان کسی را از دست داده بودند که عزت پایمال شده‌شان را بازگردانده بود، دست شاهان ستمگر و دست‌های غارتگران آمریکایی و غربی را از سرزمینشان کوتاه کرده بود، اسلام را احیا کرده بود، مسلمین را عزت بخشیده بود، جمهوری اسلامی را برپا کرده بود، رودرروی همه‌ی قدرت‌های جهنمی و شیطانی ایستاده بود و ده‌ها سال برای صدها توطئه براندازی و طرح کودتا و آشوب و فتنه داخلی و خارجی مقاومت کرده بود و هشت سال دفاعی را فرماندهی کرده بود که در جبهه‌ی مقابلش دشمنی قرار داشت که آشکارا از سوی هر دو  قدرت بزرگ شرق و غرب حمایت همه جانبه می‌شد.

روز چهاردهم خرداد 1368، مجلس خبرگان رهبری، تشکیل شد و پس از قرائت وصیتنامه امام خمینی (ره) از سوی آیت‌اله خامنه‌ای که دو ساعت و نیم طول کشید، بحث و تبادل نظر برای تعیین جانشینی امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب اسلامی آغاز شد و پس از چند ساعت، سرانجام حضرت آیت‌اله خامنه‌ای (رئیس‌جمهور وقت) که خود از شاگردان امام خمینی (ره) و از چهره‌های درخشان انقلاب اسلامی و از یاوران قیام 15 خرداد بود در تمام دوران نهضت امام در همه فراز و نشیب‌ها در جمع دیگر یاوران انقلاب جانبازی کرده بود، به  اتفاق آرا برای این رسالت خطیر برگزیده شد.

هوشمندی ملت ایران و انتخاب سریع و شایسته خبرگان و حمایت فرزندان و پیروان امام، همه امیدهای ضد انقلاب را بر باد داد و نه تنها رحلت امام پایان راه او نبود بلکه در واقع عصر امام خمینی (ره) در پهنه‌ای وسیع‌تر از گذشته آغاز شده بود مگر اندیشه و خوبی و معنویت و حقیقت می‌میرد؟اکنون که بیست و سومین سالگرد ارتحال امام را در پیش داریم، باید بگوییم که رحلت امام همچون حیاتش منشأ بیداری و نهضتی دوباره شده و راه و یادش جاودانه شده است، چراکه او حقیقت بود و حقیقت همیشه زنده است و فناناپذیر.

اکنون که بیست و سومین سالگرد ارتحال امام را در پیش داریم باید بگوییم که عاشقان خمینی گرداگرد حرم حلقه زده و اظهار می‌دارند که اماما، ما هستیم و فراموشت نکرده و نخواهیم کرد بلکه با حرکت در پشت سر ولی فقیه زمان خود، آرمان‌ها و ارزش‌هایت را که نشأت گرفته از کتاب وحی و سیره ائمه (ع) است را حفظ می‌کنیم تا انقلاب اسلامی را به انقلاب حضرت مهدی (عج) متصل کرده و پرچم ایران اسلامی را به دست صاحب اصلی‌اش بسپاریم.

کلام پایانی نگارنده "مهدی حیدرپور": او خود در وصیت نامه‌اش نوشته است: »با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار به فضل خدا از خدمت خواهران و برادران مرخص و به سوی جایگاه ابدی سفر می‌کنم و از خدای رحمان و رحیم می‌خواهم که عذرم را در کوتاهی خدمت و قصور و تقصیر بپذیرد و از ملت امیدوارم که عذرم را در کوتاهی‌ها و قصور و تقصیرها بپذیرند«. مردم هنگامی که رو به ضریح او می‌ایستند در پاسخ به این جملات متواضعانه امام زمزمه می‌کنند: »اماما! از کدام تقصیرها و قصورها سخن می‌گویی! تا آنجا که ما و پدرانمان دیده و شنیده و به یاد داریم تو همه خوبی و پاکی و نور بودی«. دوستت دارم برای همیشه بودنت در قلب و ذهن هر ایرانی



تهیه و تنظیم : مهدی حیدرپور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی