.

->

هدف از ایجاد وبلاگ دعوت به نماز:
- اشاعه فرهنگ نماز از طریق فضای مجازی برای همه
- ترویج فرهنگی اقامه نماز به صورت راهبردی برای همه
- تقویت مبانی فرهنگ اقامه نماز مبتنی برارزشهای دینی
- نقش نماز در جهت رشد و تکامل جامعه دینی

نماز چیست : نماز برقراری ارتباط با الله است. - نماز سكوی اعتلا و عروج انسان است.- نماز پیام مكتب و ستون دین است.- نماز كلاس درس و كتاب هستی است.- نماز بانگ برپایی تعظیم ارزشها و تكریم انسان ها است.- نماز ایجادكننده اخوت اسلامی است.- نماز تجدید پیمان با خداوند است. و هكذا...
لزوم فرهنگ سازی تلاوت قرآن در نماز: 1. با فرهنگ سازی تلاوت قرآن كریم در نمازهای واجب و مستحبی میزان آشنایی و انس اهل نماز با سوره های قرآن افزایش می یابد. 2. به واسطه انس بهتر زمینه بهره برداری از بركات و خیرات و نورانیت قرآن كریم ارتقاء می یابد. 3. عروج نورانی نماز با تلاوت سوره های قرآن كریم به عالی ترین حد می رسد. 4. تلاوت سوره های قرآن در نماز با تمسك شیعه به سیره پیامبر (ص) و اهل بیت عصمت و طهارت مشخص و آشكارتر می گردد. 5. تلاوت با حضور قلب در نماز تحول معنوی نمازگزار را دو چندان می كند. 6. از جمله بركات فرهنگ سازی تلاوت قرآن كریم در نماز، گسترش نهضت قرآن خوانی و صحیح خوانی قرآن، افزایش معرفت قرآن دانی با قرآن خوانی، افزایش انگیزه های معنوی در زیبا خوانی و كسب تصدی امامت نماز و توفیق تهجد و شب زنده داری می باشد.
********** فتوافکت های ویژه دعوت به نماز **********
دعوت به نماز از منظر بزرگان جهان اسلام
نماز رزمندگان و شهدا
دعوت به نماز به روایت تصویر
10توصیه رهبر انقلاب در خصوص آداب نماز
محل لوگوی شما

اوّلین و مهم ترین نکته در زمینۀ مهیّا شدن شرایط سخت افزاری مسجد برای حضور مناسب بانوان، یکپارچه دیدن کل فضای مسجد، به جای نگاه دست دوّمی به بخش زنانه است.

این مسئله به ویژه در مساجد قدیمی تر و مساجدی که با تفکر سنّتی و عدم توجّه به اقتضائات عصری اداره می شوند، باید مورد توجّه جدّی مدیران مسجد قرار گیرد.

در این خصوص و به نظر مدیر وبلاگ آموزشی پژوهشی دعوت به نماز ،نزد عدّه ای از متولّیان مسجد، تنها ضرورت در مورد بخش بانوان مسجد، محفوظ و پوشیده بودن آن است و سایر ملزومات، کم اهمیت یا بی اهمیت تلقّی می شود.

این در حالی است که اهتمام به برخی جزئیاتی که شاید در نگاه اول چندان مهم به شمار نیاید، تأثیر مستقیم بر کمیت و کیفیت حضور بانوان در مسجد خواهد گذاشت.

به طور مثال جدا افتادگی محلّ استقرار بانوان و حضور در طبقه دوّم، گاهی باعث کم توجّهی به نیازهای بانوان شده است.

این مسئله البته در مساجد تازه ساخت، تا حدودی مدنظر بوده است.

درعین حال در برنامه ریزی های لازم برای تعمیر و تکمیل مساجد، باید وسایل تردّد به طبقات فوقانی به ویژه برای بانوان سالخورده و نیز بانوانی که به همراه کودکان خود به مسجد می آیند، برای آسودگی در رفت و آمد، تأمین گردد.

بدانیم و اگاه باشیم که:حضور مادران تا حدّ زیادی وابسته به حضور کودکان شان در مسجد است، و ایجاد بسترهای مناسب برای حضور کودکان، در واقع ایجاد سخت افزار لازم برای حضور طیف وسیعی از بانوان است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی